Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Lakáshitel

 • Legolcsóbb lakáshitel törlesztőrészletek
 • Akciós, kedvezményes lakáshitelek
 • Egyedi lakáshitel feltételek
 • Kiszámítható havi törlesztőrészlet
 • Fix kamatozású, biztonságos lakáshitelek
 • Hasonlítsa össze több mint 30 bank kínálatát
 • 3%-os elutasítási arány
 • Állami támogatott hitelek

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Lakáshitel kalkulátor

 • Díjmentes hitelszámítás és összehasonlítás
 • Csaknem az összes hazai bank legjobb ajánlatai
 • Pár kattintással megspórolhatja a többnapos utánajárást
 • Hitelkonstrukciók mindennemű jelzáloghitelezési célra

Hitel fajták

Lakáshitelek? Legjobb lakásvásárlási hitelt keresi a piacon? Lakáshitelek összehasonlítása egy helyen. OTP Bank lakáshitelek nagy választékával is várjuk Önt. Erste bank - Lakás-takarékpénztári termékkel kombinált jelzáloghitelek. Kössön most lakáscélú hitele mellé lakáskassza szerződést és havi törlesztőrészletei akár 15%-kal is lecsökkenheti. Találja meg a lakáshite kalkulátor segítségével a legjobb törlesztőt. Axa Bank lakásvásárlási jelzáloghitele hihetetlen kedvező kamatozás mellett számos igénylési akciót kíván az Önnek. UCB ingatalnhitelek a piacvezető kamatozásuk mellett hosszú távon biztonságos és fox törlesztőrészletet kínálnak. Budapest Bank (BB) egyenlítő lakáshitele talán 2010 leginnovatívabb megoldása. Miért éri meg az AEGON lakáshitelt választani? Akciós feltételek, azonnali szerződéskötés, egyszerű ügyintézés, adóstárs bevonása nélkül. Forint alapú MKB lakáshitel termékünk hatékony segítséget nyújt céljai elérésben, akár lakáscélú, lakásvásárlási finanszírozásra van szüksége. Raiffeisen lakáshitel kedvező feltételekkel érhető most el a piacon mindenki számára. K&H, KH ingatlanalapú lakásvásárlás hitel referencia kamatlábhoz kötött törlesztéssel várja Önt. Segítünk álmai lakásának megszerzésében Erste lakáshitellel. Bármilyen lakásra is gondol, mindenképpen jó hír, hogy az Erste Bank euró alapú, alacsony kezelési költségű piaci kamatozású lakáshitelekhez olyan kedvezményeket biztosítunk, melyekkel még könnyebben megveheti álmai otthonát. Legyen szó az Oberbankról vagy akár a Sopron Bank akciós lakásvásárlási hiteleiről, nálunk megtalálja ezen hitelintézetek termékei is. Elérhetőek nálunk a CIB lakáshitei egyaránt akciókkal fűszerezve.

Kalkulátor

2010. december 12., vasárnap

5 tanács, hogy megtalálja a legjobb lakáshitelt

Céljai megvalósításához hitelre van szükség? Nem tudja hol a legolcsóbb a hitel? Bizonytalan melyik bank mellet döntsön? Nincs ideje az összes hitelintézetet végigjárni?

 

 

Tanácsok a legkedvezőbb lakáshitel igényléséhez:

 1. Megfelelő ajánlat kiválasztása. Minden esetben kérjen be legalább 3 banktól ajánlatot. Ne dőljön be az első ajánlatnak, még ha az a legkedvezőbbnek is tűnik. Több milliós kárt okozhat magának a hirtelen és nem elég alapos döntéssel.
 2. Első lépésként fel kell mérnie, hogy mekkora törlesztőrészletet tud havonta felvállalni. Ennek a kiszámítási módszere pofonegyszerű. Összegzi a bevételeit, abból kivonja az összes kiadásait. Az így megkapott összeg a szabadon eltölthető pénzösszeg. A kiadásoknál javasolt 10-20%-al növelni a kiadási összeget a váratlan események kalkulálása miatt. 
 3. Devizanem kiválasztása. Amennyiben forintban kapja a jövedelmét akkor érdemesebb forintban hitelt felvenni a devizakockázatok elkerülése céljából. Abban az esetben, ha jövedelmének egy részét vagy egészét más devizanembe kapja akkor érdemes hitelkiváltás, adósságrendezés esetén megnézni az Euró és Svájci Frank alapú ajánlatokat is.
 4. Futamidő megválasztása. A hosszú futamidő igaz alacsonyabb törelsztőrészletet jelent, azonban így fizeti vissza a banknak a legtöbb kamatot. Tehát a legdrágább Önnek! Rövid futamidő esetében magas lesz a törlesztőrészlet, viszont a legkevesebb kamatot fizeti vissza banknak. Tehát érdemes a felvállalható legrövidebb futamidő választania, mert így milliókat spórolhat meg.
 5. Hitelfelvétel megkezdése előtt különösen ajánlatott a közüzemi számlák, hitelkiváltás esetén a meglévő hitelek pontos és fizetési határidőn belüli törlesztésérre. Rosszul, nem pontosan fizető ügyfeleket nem finanszíroznak szívesen a pénzintézetek.


A legjobb hitel megtaláláshoz nem kell mást tennie, hasonlítsa össze lakáshitel kalkulátor segítségével 1 perc alatt több mint 30 bank ajánlatát. Töltse ki lakáshitel igénylő űrlapunkat és munkatársunk 24 órán belül ajánlattal keresi meg Önt. Nálunk a bankok állnak Önért sorba!

Népszerű bejegyzések

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Lakáshitel

10 év20 év
2.5 millió Ft23 137 Ft12 788 Ft
5 millió Ft46 274 Ft25 577 Ft
7.5 millió Ft69 411 Ft38 365 Ft
10 millió Ft92 547 Ft51 154 Ft
15 millió Ft138 821 Ft76 731 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Kalkulátor

Lakáshitel

Lakáslízing

Igénylés

Lakáshitel kiváltása

Lakáshitelek összehasonlítása