Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Lakáshitelek összehasonlítása

 • Legolcsóbb lakáshitel törlesztőrészletek
 • Akciós, kedvezményes lakáshitelek
 • Egyedi lakáshitel feltételek
 • Kiszámítható havi törlesztőrészlet
 • Fix kamatozású, biztonságos lakáshitelek
 • Hasonlítsa össze több mint 30 bank kínálatát
 • 3%-os elutasítási arány
 • Állami támogatott hitelek

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Találja meg számításait!

 • Találja meg a legjobb törlesztőrészletet 1 perc alatt
 • Hasonlítsa össze a piacvezető bankok ajánlatát egy helyen
 • Folyamatosan frissülő kalkulátor, hogy ne maradjon le a legújabb ajánlatokról
 • Árfolyamkockázat nélkül
 • Kiszámítható és fix havi törlesztőrészlet
 • 3%-os elutasítás arány

Hitel fajták

Lakáshitelek? Legjobb lakásvásárlási hitelt keresi a piacon? Lakáshitelek összehasonlítása egy helyen. OTP Bank lakáshitelek nagy választékával is várjuk Önt. Erste bank - Lakás-takarékpénztári termékkel kombinált jelzáloghitelek. Kössön most lakáscélú hitele mellé lakáskassza szerződést és havi törlesztőrészletei akár 15%-kal is lecsökkenheti. Találja meg a lakáshite kalkulátor segítségével a legjobb törlesztőt. Axa Bank lakásvásárlási jelzáloghitele hihetetlen kedvező kamatozás mellett számos igénylési akciót kíván az Önnek. UCB ingatalnhitelek a piacvezető kamatozásuk mellett hosszú távon biztonságos és fox törlesztőrészletet kínálnak. Budapest Bank (BB) egyenlítő lakáshitele talán 2010 leginnovatívabb megoldása. Miért éri meg az AEGON lakáshitelt választani? Akciós feltételek, azonnali szerződéskötés, egyszerű ügyintézés, adóstárs bevonása nélkül. Forint alapú MKB lakáshitel termékünk hatékony segítséget nyújt céljai elérésben, akár lakáscélú, lakásvásárlási finanszírozásra van szüksége. Raiffeisen lakáshitel kedvező feltételekkel érhető most el a piacon mindenki számára. K&H, KH ingatlanalapú lakásvásárlás hitel referencia kamatlábhoz kötött törlesztéssel várja Önt. Segítünk álmai lakásának megszerzésében Erste lakáshitellel. Bármilyen lakásra is gondol, mindenképpen jó hír, hogy az Erste Bank euró alapú, alacsony kezelési költségű piaci kamatozású lakáshitelekhez olyan kedvezményeket biztosítunk, melyekkel még könnyebben megveheti álmai otthonát. Legyen szó az Oberbankról vagy akár a Sopron Bank akciós lakásvásárlási hiteleiről, nálunk megtalálja ezen hitelintézetek termékei is. Elérhetőek nálunk a CIB lakáshitei egyaránt akciókkal fűszerezve.

Lakáshitelek összehasonlítása

2010. december 13., hétfő

Hasonlítsa össze a legjobb lakáshiteleket és spóroljon akár 100.000 forintot!

Lakást vásárolna? Kíváncsi, van-e kedvezőbb törlesztőrészlet a meglévő hitelénél? A legjobb törlesztőrészletet keresi? Az elérhető legkedvezőbb hitelt szeretné felvenni? Próbálkozott már bankban, de nem sikerült?

 

A lakáshitelek sok szempont alapján lehet összehasonlítani. Ilyen szempontok lehetnek: futamidő, devizanem, felvehető hitelösszeg nagysága, támogatott, nem támogatott lakáshitel, törlesztés módja alapján. A lakáshitelek összehasonlításnak egyik legjobb mutatója a THM (Teljes hiteldíj mutató), ami megmutatja, hogy a felvett tőke összegen felül kifizetendő járulékos költségek, kamatok, díjak milyen arányban állnak a tőkével. Ugyebár minél alacsonyabb a mutatót, az annál kedvezőbb Önnek. Kiegészítésképpen elmondható hogy THM sem tökéletes mutató, hiszen csak a termék számszerű kondícióit hasonlítja össze. Tehát egy fontos dolog, hogy mekkora kamatláb, viszont egy másik kérdés hogy vajon megkapja-e valóban a hitelt adott banktól a jelenlegi szigorú feltételek mellett?!

Lakáshitel kiváltás igénylésének feltételei:
 - 18. életévét betöltött hiteligénylő
 - Igényelhető devizanem: forint (HUF)
 - Futamidő 1-30 év
 - Legalább 3 hónapos munkaviszony
 - Az ingatlan értékének 75%-a vehető fel hitelként maximálisan
 - Igazolt 70.000 forintot meghaladó jövedelem
 - Kamatperiódus 1 hónap – 3 év között
 - BAR státusz esetén tiszta – nem báros – adóstárs bevonása szükséges

Ténylegesen objektív összehasonlítás elvégzéséhez azonban az előbbi jellemzőkön túl behatóan ismerni kell a lakáshitel termék jellemzőit és a gyakorlati hitelezési eljárásokat. Mindezt megtalálja az apró betűs részbe és a hirdetményekbe. Amennyiben nincs ideje napokat. heteket ezzel tölteni és garantáltan a legjobb lakáshitelt akarja felvenni, meglévőt kiváltani, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Felkutatjuk és megtaláljuk a piac legjobb ajánlatait. A 3 legjobb ajánlatot pedig kidolgozzuk Önnek és választania kell tanácsadó támogatásával.

Nem kell mást tennie, töltse ki most online igénylő űrlapunkat és munkatársunk 24 órán belül megkeresi Önt ajánlatunkkal.

 

Népszerű bejegyzések

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Lakáshitel

10 év20 év
2.5 millió Ft23 137 Ft12 788 Ft
5 millió Ft46 274 Ft25 577 Ft
7.5 millió Ft69 411 Ft38 365 Ft
10 millió Ft92 547 Ft51 154 Ft
15 millió Ft138 821 Ft76 731 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Kalkulátor

Lakáshitel

Lakáslízing

Igénylés

Lakáshitel kiváltása

Lakáshitelek összehasonlítása