Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Lakáshitel

 • Legolcsóbb lakáshitel törlesztőrészletek
 • Akciós, kedvezményes lakáshitelek
 • Egyedi lakáshitel feltételek
 • Kiszámítható havi törlesztőrészlet
 • Fix kamatozású, biztonságos lakáshitelek
 • Hasonlítsa össze több mint 30 bank kínálatát
 • 3%-os elutasítási arány
 • Állami támogatott hitelek

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Találja meg számításait!

 • Találja meg a legjobb törlesztőrészletet 1 perc alatt
 • Hasonlítsa össze a piacvezető bankok ajánlatát egy helyen
 • Folyamatosan frissülő kalkulátor, hogy ne maradjon le a legújabb ajánlatokról
 • Árfolyamkockázat nélkül
 • Kiszámítható és fix havi törlesztőrészlet
 • 3%-os elutasítás arány

Hitel fajták

Lakáshitelek? Legjobb lakásvásárlási hitelt keresi a piacon? Lakáshitelek összehasonlítása egy helyen. OTP Bank lakáshitelek nagy választékával is várjuk Önt. Erste bank - Lakás-takarékpénztári termékkel kombinált jelzáloghitelek. Kössön most lakáscélú hitele mellé lakáskassza szerződést és havi törlesztőrészletei akár 15%-kal is lecsökkenheti. Találja meg a lakáshite kalkulátor segítségével a legjobb törlesztőt. Axa Bank lakásvásárlási jelzáloghitele hihetetlen kedvező kamatozás mellett számos igénylési akciót kíván az Önnek. UCB ingatalnhitelek a piacvezető kamatozásuk mellett hosszú távon biztonságos és fox törlesztőrészletet kínálnak. Budapest Bank (BB) egyenlítő lakáshitele talán 2010 leginnovatívabb megoldása. Miért éri meg az AEGON lakáshitelt választani? Akciós feltételek, azonnali szerződéskötés, egyszerű ügyintézés, adóstárs bevonása nélkül. Forint alapú MKB lakáshitel termékünk hatékony segítséget nyújt céljai elérésben, akár lakáscélú, lakásvásárlási finanszírozásra van szüksége. Raiffeisen lakáshitel kedvező feltételekkel érhető most el a piacon mindenki számára. K&H, KH ingatlanalapú lakásvásárlás hitel referencia kamatlábhoz kötött törlesztéssel várja Önt. Segítünk álmai lakásának megszerzésében Erste lakáshitellel. Bármilyen lakásra is gondol, mindenképpen jó hír, hogy az Erste Bank euró alapú, alacsony kezelési költségű piaci kamatozású lakáshitelekhez olyan kedvezményeket biztosítunk, melyekkel még könnyebben megveheti álmai otthonát. Legyen szó az Oberbankról vagy akár a Sopron Bank akciós lakásvásárlási hiteleiről, nálunk megtalálja ezen hitelintézetek termékei is. Elérhetőek nálunk a CIB lakáshitei egyaránt akciókkal fűszerezve.

Lakáshitel

2010. december 12., vasárnap

Takarítson meg több 100.000 forintot akciós lakáshitelekkel!

Lakást vásárolna? Építene? A legolcsóbb törlesztőrészletet keresi? Az elérhető legjobb lakáshitelt szeretné felvenni? Próbálkozott már bankban igényléssel, de elutasították?

 

Egy nem megfelelően kiválasztott lakáshitel esetében milliós károkat okozhat önmagának. Bank és bank között első ránézésre csekélynek tűnő különbségek a hosszú futamidő alatt akár millió tétellé duzzadhatnak. Az első ránézésre olcsónak tűnő, „akciós” törlesztőrészletek sokszor drágább hitelt rejtenek, mint kicsit drágább versenytársaik. Legtöbbször az apró betűs szövegek és a sok tízoldalas szerződések mutatják meg egyes termékek valós feltételeit. Ön mindig elolvassa ezeket alaposan?

 

A lakáshitel felvétele élete talán egyik legnagyobb pénzügyi döntése. Egy ilyen nagy horderejű döntés előtt tehát érdemes alaposan felmérni a lehetőségeit és megalapozott döntést hozni mielőtt elkötelezi magát akár hosszú évtizedekre. Kérjen be legalább 3 banktól ajánlatot, ha pedig tanácsadóhoz fordul, akkor kizárólag bankfüggetlen szakemberhez.

Lakáshitel igénylés feltételei:

1. Érvényes személyes okmányok
2. 18-70 év közötti életkor (egyedi bírálat esetén akár 75 év)
3. Legalább 3 hónapos munkaviszony
4. Jelenlegi törvényi szabályozás miatt csak Forint alapon igényelhető
5. Igényelhető hitelösszeg: 1 – 100 millió Forint
6. Ingatlan értékének maximum 75%-a igénylehető hitelként. Pótingatlan bevonása mellett akár 100%.
7. Legalább minimálbért (70.000 Ft) elérő igazolt jövedelem,
8. Magyarországi állandó lakcím vagy letelepedési engedély
9. Minimum 3-6 havi bankszámlamúlt

Lakáshitel igényléshez szükséges dokumentumok:
1. Munkáltatói igazolás
2. Személyes dokumentumok
3. Elmúlt 3-6 havi bankszámlakivonat
4. 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap
5. Lakásalaprajz
6. Családi ház, ikerház esetén 30 napnál nem régebbi helyszínrajz
7. Elmúlt havi közüzemi számla + befizetést igazoló okmány

LHO bankfüggetlen csapat segít Önnek megtalálni több mint 30 bank kínálatából a legjobb konstrukciót. Az ajánlatkérése és a tanácsadás kötelezettségmentes.

Nem kell tehát mást tenni az igénylés megkezdéséhez, töltse ki az oldal tetején található lakáshitel igénylő űrlapunkat és munkatársunk megkeresi Önt 24 órán belül.


 

Népszerű bejegyzések

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Lakáshitel

10 év20 év
2.5 millió Ft23 137 Ft12 788 Ft
5 millió Ft46 274 Ft25 577 Ft
7.5 millió Ft69 411 Ft38 365 Ft
10 millió Ft92 547 Ft51 154 Ft
15 millió Ft138 821 Ft76 731 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Kalkulátor

Lakáshitel

Lakáslízing

Igénylés

Lakáshitel kiváltása

Lakáshitelek összehasonlítása