Töltse ki rövid adatlapunkat, szakértőnk 12 órán belül megkeresi Önt!
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Lakáslízing

 • Legolcsóbb lakáshitel törlesztőrészletek
 • Akciós, kedvezményes lakáshitelek
 • Egyedi lakáshitel feltételek
 • Kiszámítható havi törlesztőrészlet
 • Fix kamatozású, biztonságos lakáshitelek
 • Hasonlítsa össze több mint 30 bank kínálatát
 • 3%-os elutasítási arány
 • Állami támogatott hitelek

A hitelcél, a hitelösszeg és a futamidő kiválasztását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek a legkedvezőbb törlesztőrészletet az összes elérhető devizanemben.
A pontos kalkuláció elkészítéséhez kérem adja meg az alábbi adatokat.
1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft

Találja meg számításait!

 • Találja meg a legjobb törlesztőrészletet 1 perc alatt
 • Hasonlítsa össze a piacvezető bankok ajánlatát egy helyen
 • Folyamatosan frissülő kalkulátor, hogy ne maradjon le a legújabb ajánlatokról
 • Árfolyamkockázat nélkül
 • Kiszámítható és fix havi törlesztőrészlet
 • 3%-os elutasítás arány

Hitel fajták

Lakáshitelek? Legjobb lakásvásárlási hitelt keresi a piacon? Lakáshitelek összehasonlítása egy helyen. OTP Bank lakáshitelek nagy választékával is várjuk Önt. Erste bank - Lakás-takarékpénztári termékkel kombinált jelzáloghitelek. Kössön most lakáscélú hitele mellé lakáskassza szerződést és havi törlesztőrészletei akár 15%-kal is lecsökkenheti. Találja meg a lakáshite kalkulátor segítségével a legjobb törlesztőt. Axa Bank lakásvásárlási jelzáloghitele hihetetlen kedvező kamatozás mellett számos igénylési akciót kíván az Önnek. UCB ingatalnhitelek a piacvezető kamatozásuk mellett hosszú távon biztonságos és fox törlesztőrészletet kínálnak. Budapest Bank (BB) egyenlítő lakáshitele talán 2010 leginnovatívabb megoldása. Miért éri meg az AEGON lakáshitelt választani? Akciós feltételek, azonnali szerződéskötés, egyszerű ügyintézés, adóstárs bevonása nélkül. Forint alapú MKB lakáshitel termékünk hatékony segítséget nyújt céljai elérésben, akár lakáscélú, lakásvásárlási finanszírozásra van szüksége. Raiffeisen lakáshitel kedvező feltételekkel érhető most el a piacon mindenki számára. K&H, KH ingatlanalapú lakásvásárlás hitel referencia kamatlábhoz kötött törlesztéssel várja Önt. Segítünk álmai lakásának megszerzésében Erste lakáshitellel. Bármilyen lakásra is gondol, mindenképpen jó hír, hogy az Erste Bank euró alapú, alacsony kezelési költségű piaci kamatozású lakáshitelekhez olyan kedvezményeket biztosítunk, melyekkel még könnyebben megveheti álmai otthonát. Legyen szó az Oberbankról vagy akár a Sopron Bank akciós lakásvásárlási hiteleiről, nálunk megtalálja ezen hitelintézetek termékei is. Elérhetőek nálunk a CIB lakáshitei egyaránt akciókkal fűszerezve.

Lakáslízing

2010. december 12., vasárnap

Lakásvásárlás 0% önerővel!

Nincs elég önereje? Lakást vásárolna? Inkább saját lakását fizetné az albérlet helyett? A szigorú hiteltételek mellett nem tudja hogyan juthat saját lakáshoz?

 

Mi az a lízing?  A lízing a jelzáloghitelhez hasonló finanszírozási megoldás, azzal a különbséggel, hogy a lakáslízing esetében az ingatlan a lízingcég tulajdonát képezi, mindaddig, míg a törlesztés be nem fejeződik. Mivel az ingatlan a lízingbeadó tulajdonában van – kisebb a hitelezés kockázat - a teljes futamidő alatt, ezért lehetséges a magasabb hitelösszeg felvétele.

 

A lakáslízing típusai:

1.Nyílt végű pénzügyi lízing (A lízingtárgy a lízingbe adó tulajdonában van, de lízingbe vevő könyveiben kerül aktiválásra, s ő jogosult az értékcsökkenés elszámolására is. A lízingbe vevő a futamidő végén a következőkről dönthet:
A. Maradványérték megfizetését követően az ingatlan a tulajdonába kerül
B. Szerződés meghosszabbítását kéri a maradványértékre
C. Nem kíván tulajdonjogot szerezni az ingatlan fölött.

2.Zárt végű pénzügyi lízing (A lízingtárgy a lízingbe adó tulajdonában marad a futamidő végéig, de lízingbe vevő könyveiben kerül aktiválásra, s ő jogosult az értékcsökkenés elszámolására is. Az utolsó lízingdíj, vagy a maradványérték megfizetését követően a lízingtárgy automatikusan a lízingbe vevő tulajdonába kerül. Az ÁFA teljes összegét a lízingbe vevőnek a futamidő elején kell megfizetnie, ehhez azonban a lízingbe adó rövid lejáratú kölcsönnel segítséget nyújthat. A lízingdíj kamatrésze a számviteli törvény előírásai szerint költségként elszámolható.

A lakáslízing igénylésének feltételei:

1. Érvényes személyes okmányok
2. 18-70 év közötti életkor (egyedi bírálat esetén akár 75 év)
3. Igényelhető devizanem: Forint és Euró alapon
4. Igényelhető hitelösszeg: 1 – 100 millió Forint
5. Az ingatlan értékének 80%-a igényelhető lízingként, de pótingatlan bevonása mellett akár 100%.
6. Legalább 3 hónapos munkaviszony
7. Jelenlegi törvényi szabályozás miatt csak Forint alapon igényelhető
8. Legalább minimálbért (70.000 Ft) elérő igazolt jövedelem,
9. Magyarországi állandó lakcím vagy letelepedési engedély
10. Minimum 3-6 havi bankszámlamúlt

A lakáslízing igényléséhez szükséges dokumentumok:

1. Munkáltatói igazolás legalább nettó 100.000 Ft
2. Elmúlt 6 havi bankszámlakivonat
3. Személyes dokumentumok
4. 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap
5. Lakásalaprajz
6. Elmúlt havi közüzemi számla + befizetést igazoló okmány


Nem kell tehát mást tenni az ingatlanlízing igénylés megkezdéséhez, töltse ki az oldal tetején található lakáshitel igénylő űrlapunkat és munkatársunk megkeresi Önt 24 órán belül.

Népszerű bejegyzések

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Lakáshitel

10 év20 év
2.5 millió Ft23 137 Ft12 788 Ft
5 millió Ft46 274 Ft25 577 Ft
7.5 millió Ft69 411 Ft38 365 Ft
10 millió Ft92 547 Ft51 154 Ft
15 millió Ft138 821 Ft76 731 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

Kalkulátor

Lakáshitel

Lakáslízing

Igénylés

Lakáshitel kiváltása

Lakáshitelek összehasonlítása